Op1: Xander van der Wulp over Hugo de Jonge: "Niet vrolijk voor hem"

Op1: Xander van der Wulp over Hugo de Jonge: "Niet vrolijk voor hem"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 22 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 22 september terugkijken.

Xander van der Wulp spreekt over de lastige avond die Hugo de Jonge en Mark Rutte tegemoet gaan. Ze worden beticht van liegen, terwijl de premier dit iedere keer weerlegt: "De toon is echt heel hard, er wordt heel erg op de persoon gespeeld."

<em>Op1</em>: Xander van der Wulp over Hugo de Jonge: &quot;Niet vrolijk voor hem&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 22 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 22 september terugkijken. Xander van der Wulp spreekt over de lastige avond die Hugo de Jonge en Mark Rutte tegemoet gaan. Ze worden beticht van liegen, terwijl de premier dit iedere keer weerlegt: "De toon is echt heel hard, er wordt heel erg op de persoon gespeeld." Bekijk het hele gesprek met Xander van der Wulp hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Xander van der Wulp over Hugo de Jonge: "Niet vrolijk voor hem"

Bekijk het hele gesprek met Xander van der Wulp hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: Xander van der Wulp over Hugo de Jonge: "Niet vrolijk voor hem" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen