Op1 gemist? Atsma echt geslagen door Verbaan op set Klem: ‘Bloederige dag’

Op1 gemist? Atsma echt geslagen door Verbaan op set Klem: ‘Bloederige dag’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 22 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 22 september terugkijken.

Barry Atsma vertelt bij Op1 dat het soms zware dagen zijn op de set van Klem. Hij werd een keer echt hard geraakt door zijn tegenspeelster Georgina Verbaan, die hem een klap moest geven. “Het was een bloederige dag”, aldus Georgina.

Bekijk het fragment bij Op1 in de video hieronder.

Het derde en laatste seizoen van Klem is vanaf donderdag 24 september wekelijks om 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Klem terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Atsma echt geslagen door Verbaan op set <em>Klem</em>: ‘Bloederige dag’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 22 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 22 september terugkijken. Bekijk ook KLEM seizoen 3 vanaf 24 september te zien bij NPO 1: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Barry Atsma vertelt bij Op1 dat het soms zware dagen zijn op de set van Klem. Hij werd een keer echt hard geraakt door zijn tegenspeelster Georgina Verbaan, die hem een klap moest geven. “Het was een bloederige dag”, aldus Georgina. Bekijk het fragment bij Op1 in de video hieronder. Het derde en laatste seizoen van Klem is vanaf donderdag 24 september wekelijks om 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Klem terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Atsma echt geslagen door Verbaan op set Klem: ‘Bloederige dag’


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Atsma echt geslagen door Verbaan op set Klem: ‘Bloederige dag’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier