Waar doen ze het van? aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Waar doen ze het van? aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Waar doen ze het van? aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe programma'Waar doen ze het van?' worden vier gezinnen gevolgd die moeten rondkomen van verschillende maandbudgetten. Elke woensdag rond 21:25 uur op NPO 1. BespreekbaarDe deelnemende gezinnen geven een inkijkje in hun portemonnee. Waar besteed je je geld aan als je zeven kinderen hebt? En is geld nog leuk als je heel veel hebt? Met de zesdelige serie wil de EO het onderwerp 'geld' en de verschillen in inkomsten en uitgaven bespreekbaar maken. SchuldFamilie De Vrind heeft een schuld van 75 duizend euro, terwijl bij de Azimi's bijna het dubbele maandelijks binnenstroomt. Zij eten dan ook dagelijks buitenshuis, terwijl Joke en Marco de Vrind afhankelijk zijn van de voedselbank en elke dinsdagvond 'shoppen' bij het grofvuil. KleintjesAnnemarie Geerts laat wekelijks voor 450 euro aan boodschappen bezorgen voor haar gezin van negen mensen en Giovanna let serieus op de kleintjes, maar is aan het einde van maand altijd blut. Koningin Máxima bezoekt voedselbank Delft en ziet dat het broodnodig is (video) Bekijk deze video » Stichting Kinderen van de Voedselbank onder druk door corona: "1 op de 9 kinderen leeft in armoede" Bekijk deze video »
Uitzending :
Waar doen ze het van? aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In het nieuwe programma'Waar doen ze het van?' worden vier gezinnen gevolgd die moeten rondkomen van verschillende maandbudgetten. Elke woensdag rond 21:25 uur op NPO 1.

Bespreekbaar
De deelnemende gezinnen geven een inkijkje in hun portemonnee. Waar besteed je je geld aan als je zeven kinderen hebt? En is geld nog leuk als je heel veel hebt? Met de zesdelige serie wil de EO het onderwerp 'geld' en de verschillen in inkomsten en uitgaven bespreekbaar maken.

Schuld
Familie De Vrind heeft een schuld van 75 duizend euro, terwijl bij de Azimi's bijna het dubbele maandelijks binnenstroomt. Zij eten dan ook dagelijks buitenshuis, terwijl Joke en Marco de Vrind afhankelijk zijn van de voedselbank en elke dinsdagvond 'shoppen' bij het grofvuil.

Kleintjes
Annemarie Geerts laat wekelijks voor 450 euro aan boodschappen bezorgen voor haar gezin van negen mensen en Giovanna let serieus op de kleintjes, maar is aan het einde van maand altijd blut.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Waar doen ze het van? aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen