Onder 1 Dak aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Onder 1 Dak aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Onder 1 Dak aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe programma Onder 1 Dak gaan babyboomers en millennials het experiment aan door met elkaar te gaan wonen. Is dat de oplossing voor het woningtekort voor jongeren en de eenzaamheid van ouderen? De afleveringen zijn elke woensdag rond 21:10 uur op NPO 3. SpeeddateTijdens de speeddate starten twaalf jongeren en twaalf ouderen de zoektocht naar een nieuwe huisgenoot. VooroordelenDaarna gaan de twee generaties daadwerkelijk een aantal dagen bij elkaar onder één dak wonen. Wat leren deze generaties van elkaar en waar schuurt het? Jongeren zijn lui en ouderen saai, zo luiden de vooroordelen. Hoe pakt dat uit? ConnectieDe afleveringen laten kwetsbare gesprekken zien tussen twee generaties die vaak langs elkaar heen leven. Door het samenwonen ontstaat er een mooie connectie, die ervoor zorgt dat vooroordelen verdwijnen. Jong en oud leert daarbij ook van elkaar. Video: Koningin Máxima leest de krant voor aan oudere meneer voor ZorgMies Bekijk deze video » Lieke Martens: "Eenzaamheid is altijd rode draad in mijn carrière geweest" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In het nieuwe programma Onder 1 Dak gaan babyboomers en millennials het experiment aan door met elkaar te gaan wonen. Is dat de oplossing voor het woningtekort voor jongeren en de eenzaamheid van ouderen? De afleveringen zijn elke woensdag rond 21:10 uur op NPO 3.

Speeddate
Tijdens de speeddate starten twaalf jongeren en twaalf ouderen de zoektocht naar een nieuwe huisgenoot.

Vooroordelen
Daarna gaan de twee generaties daadwerkelijk een aantal dagen bij elkaar onder één dak wonen. Wat leren deze generaties van elkaar en waar schuurt het? Jongeren zijn lui en ouderen saai, zo luiden de vooroordelen. Hoe pakt dat uit?

Connectie
De afleveringen laten kwetsbare gesprekken zien tussen twee generaties die vaak langs elkaar heen leven. Door het samenwonen ontstaat er een mooie connectie, die ervoor zorgt dat vooroordelen verdwijnen. Jong en oud leert daarbij ook van elkaar.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Onder 1 Dak aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen