Famke Louise in Jinek: ‘Hashtag #ikdoenietmeermee was nodig, anders zat ik hier niet’

Famke Louise in Jinek: ‘Hashtag #ikdoenietmeermee was nodig, anders zat ik hier niet’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek op dinsdag 22 september. Je kunt hier ook de hele Jinek-uitzending van 22 september terugkijken.

Famke Louise neemt geen afstand van de hashtag #ikdoenietmeermee, ondanks de lading kritiek die ze kreeg op haar standpunt ten opzichte van de coronamaatregelen. “Deze hashtag was nodig, anders zat ik hier nu niet”, zegt de zangeres bij Jinek.

Famke Louise heeft veel respect voor mensen in de zorg
Famke Louise uitte haar mening met de actie #ikdoenietmeermee voor haar miljoen volgers. Ze werd ondervraagd bij Jinek, Famke vertelt dat ze meer aandacht wil voor de maatschappelijke gevolgen van het coronavirus. “Ik heb heel erg veel respect voor mensen in de zorg en die wil ik ook niet afvallen maar ik heb ook veel respect voor mensen die zonder geld thuis zitten.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Famke Louise in <em>Jinek</em>: ‘Hashtag #ikdoenietmeermee was nodig, anders zat ik hier niet’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek op dinsdag 22 september. Je kunt hier ook de hele Jinek-uitzending van 22 september terugkijken. Famke Louise neemt geen afstand van de hashtag #ikdoenietmeermee, ondanks de lading kritiek die ze kreeg op haar standpunt ten opzichte van de coronamaatregelen. “Deze hashtag was nodig, anders zat ik hier nu niet”, zegt de zangeres bij Jinek. Bekijk ook Zien: woeste Famke Louise slaat microfoon Dennis Schouten en weigert reactie op corona-uitspraken Bekijk deze video » Famke Louise heeft veel respect voor mensen in de zorgFamke Louise uitte haar mening met de actie #ikdoenietmeermee voor haar miljoen volgers. Ze werd ondervraagd bij Jinek, Famke vertelt dat ze meer aandacht wil voor de maatschappelijke gevolgen van het coronavirus. “Ik heb heel erg veel respect voor mensen in de zorg en die wil ik ook niet afvallen maar ik heb ook veel respect voor mensen die zonder geld thuis zitten.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Famke Louise in Jinek: ‘Hashtag #ikdoenietmeermee was nodig, anders zat ik hier niet’


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Famke Louise in Jinek: ‘Hashtag #ikdoenietmeermee was nodig, anders zat ik hier niet’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier