Diederik Gommers heeft oplossing coronavirus: ‘4 weken voorbeeldig gedrag’ (Jinek)

Diederik Gommers heeft oplossing coronavirus: ‘4 weken voorbeeldig gedrag’ (Jinek)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek op dinsdag 22 september. Je kunt hier ook de hele Jinek-uitzending van 22 september terugkijken.

Burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb en Diederik Gommers (IC) denken een oplossing te hebben om het coronavirus onder de duim te krijgen. “Als we echt gedurende een bepaalde periode, zeg drie vier weken, ons zo voorbeeldig mogelijk gedragen, zijn we er zo doorheen. Als we dat niet doen, slepen we het mee tot de zomer volgend jaar”, zegt Aboutaleb.

Iedereen moet zich dan aan coronaregels houden
Gommers is het eens met dit plan. Hij heeft hierbij wel een cruciale kanttekening. “Of we doen het met z’n allen of we doen het niet. Anders heeft het geen effect.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Diederik Gommers heeft oplossing coronavirus: ‘4 weken voorbeeldig gedrag’ (<em>Jinek</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek op dinsdag 22 september. Je kunt hier ook de hele Jinek-uitzending van 22 september terugkijken. Burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb en Diederik Gommers (IC) denken een oplossing te hebben om het coronavirus onder de duim te krijgen. “Als we echt gedurende een bepaalde periode, zeg drie vier weken, ons zo voorbeeldig mogelijk gedragen, zijn we er zo doorheen. Als we dat niet doen, slepen we het mee tot de zomer volgend jaar”, zegt Aboutaleb. Bekijk ook Diederik Gommers: "Pleiten voor light lockdown" (video) Bekijk deze video » Iedereen moet zich dan aan coronaregels houdenGommers is het eens met dit plan. Hij heeft hierbij wel een cruciale kanttekening. “Of we doen het met z’n allen of we doen het niet. Anders heeft het geen effect.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Diederik Gommers heeft oplossing coronavirus: ‘4 weken voorbeeldig gedrag’ (Jinek)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Diederik Gommers heeft oplossing coronavirus: ‘4 weken voorbeeldig gedrag’ (Jinek) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen