De 3 Sterren Camping: Monic Hendrickx speelt gitaar en zingt Roller Coaster

De 3 Sterren Camping: Monic Hendrickx speelt gitaar en zingt Roller Coaster

Monic Hendrickx laat in De 3 Sterren Camping een hele nieuwe kant van zichzelf zien. De actrice blijkt namelijk gitaar te spelen en te zingen. Monic vindt het spannend, maar ze treedt op met het nummer Roller Coaster van Danny Vera.

Bekijk het fragment van De 3 Sterren Camping hieronder.

De 3 Sterren Camping is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO3. Heb je De 3 Sterren Camping gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>De 3 Sterren Camping</em>: Monic Hendrickx speelt gitaar en zingt <em>Roller Coaster</em> Monic Hendrickx laat in De 3 Sterren Camping een hele nieuwe kant van zichzelf zien. De actrice blijkt namelijk gitaar te spelen en te zingen. Monic vindt het spannend, maar ze treedt op met het nummer Roller Coaster van Danny Vera. Bekijk het fragment van De 3 Sterren Camping hieronder. De 3 Sterren Camping is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO3. Heb je De 3 Sterren Camping gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. De 3 Sterren Camping met rapper Donnie en Monic Hendrickx: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » De 3 sterren camping gemist? Suzan & Freek en Snelle met 'De Overkant' (video) Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De 3 Sterren Camping: Monic Hendrickx speelt gitaar en zingt Roller Coaster of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier