Kijk LIVE naar het WK Wielrennen: wegwedstrijd vrouwen

Kijk LIVE naar het WK Wielrennen: wegwedstrijd vrouwen

Kijk hier zaterdag 26 september vanaf 14.40 uur LIVE naar de vrouwentijdrit in het WK Wielrennen.

Van donderdag 24 tot en met zondag 27 september zijn de WK wielrennen met de tijdritten en wegwedstrijden bij de vrouwen en mannen. Zaterdag is de wegwedstrijd voor de vrouwen de derde wedstrijd die verreden wordt. Je volgt dit live op NPO 1 en via deze livestream.

Onduidelijk is nog of de geblesseerde Annemiek van Vleuten deel gaat nemen aan de wegrit. De kans is aanwezig dat, ondanks een blessure, de huidige wereldkampioen alsnog haar regenboogtrui kan verdedigen.

De WK wielrennen 2020 zijn van donderdag 24 tot en met zondag 27 september dagelijks live te zien op NPO 1, Eurosport 1, België Eén en online via de livestreams van Gids.tv.

Kijk LIVE naar het <em>WK Wielrennen</em>: wegwedstrijd vrouwen Kijk hier zaterdag 26 september vanaf 14.40 uur LIVE naar de vrouwentijdrit in het WK Wielrennen. Van donderdag 24 tot en met zondag 27 september zijn de WK wielrennen met de tijdritten en wegwedstrijden bij de vrouwen en mannen. Zaterdag is de wegwedstrijd voor de vrouwen de derde wedstrijd die verreden wordt. Je volgt dit live op NPO 1 en via deze livestream. Onduidelijk is nog of de geblesseerde Annemiek van Vleuten deel gaat nemen aan de wegrit. De kans is aanwezig dat, ondanks een blessure, de huidige wereldkampioen alsnog haar regenboogtrui kan verdedigen. De WK wielrennen 2020 zijn van donderdag 24 tot en met zondag 27 september dagelijks live te zien op NPO 1, Eurosport 1, België Eén en online via de livestreams van Gids.tv.
Live :
Kijk LIVE naar het WK Wielrennen: wegwedstrijd vrouwen

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar het WK Wielrennen: wegwedstrijd vrouwen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen