Kijk LIVE naar het WK Wielrennen: wegwedstrijd mannen

Kijk LIVE naar het WK Wielrennen: wegwedstrijd mannen

Kijk hier zondag 27 september vanaf 13.10 uur LIVE naar de wegwedstrijd mannen in het WK Wielrennen.

Van donderdag 24 tot en met zondag 27 september zijn de WK wielrennen met de tijdritten en wegwedstrijden bij de vrouwen en mannen. Zondag is de wegwedstrijd voor de mannen de laatste koers die verreden wordt. Je volgt dit live op NPO 1 en via deze livestream.

De Nederlandse equipe komt met een aardige bezetting, die naast gevestigde namen als Tom Dumoulin en Pieter Weening bestaat uit een redelijk jonge delegatie, waarbij onder meer Sam Oomen en Antwan Tolhoek opvallende namen zijn.

De WK wielrennen 2020 zijn van donderdag 24 tot en met zondag 27 september dagelijks live te zien op NPO 1, Eurosport 1, België Eén en online via de livestreams van Gids.tv.

Kijk LIVE naar het <em>WK Wielrennen</em>: wegwedstrijd mannen Kijk hier zondag 27 september vanaf 13.10 uur LIVE naar de wegwedstrijd mannen in het WK Wielrennen. Van donderdag 24 tot en met zondag 27 september zijn de WK wielrennen met de tijdritten en wegwedstrijden bij de vrouwen en mannen. Zondag is de wegwedstrijd voor de mannen de laatste koers die verreden wordt. Je volgt dit live op NPO 1 en via deze livestream. De Nederlandse equipe komt met een aardige bezetting, die naast gevestigde namen als Tom Dumoulin en Pieter Weening bestaat uit een redelijk jonge delegatie, waarbij onder meer Sam Oomen en Antwan Tolhoek opvallende namen zijn. De WK wielrennen 2020 zijn van donderdag 24 tot en met zondag 27 september dagelijks live te zien op NPO 1, Eurosport 1, België Eén en online via de livestreams van Gids.tv.
Live :
Kijk LIVE naar het WK Wielrennen: wegwedstrijd mannen

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar het WK Wielrennen: wegwedstrijd mannen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen