Samenvatting Kiki Bertens - Jelena Ostapenko (WTA-toernooi van Straatsburg)

Samenvatting Kiki Bertens - Jelena Ostapenko (WTA-toernooi van Straatsburg)

Kiki Bertens deed niet mee aan de US Open, de eerste Grand Slam van 2020, om zich optimaal voor te kunnen bereiden op haar favoriete tennistoernooi: Roland Garros. Die voorbereiding gaat echter met horten en stoten, zoals opnieuw bleek op het WTA-toernooi van Straatsburg.

Samenvatting <em>Kiki Bertens - Jelena Ostapenko</em> (WTA-toernooi van Straatsburg) Kiki Bertens deed niet mee aan de US Open, de eerste Grand Slam van 2020, om zich optimaal voor te kunnen bereiden op haar favoriete tennistoernooi: Roland Garros. Die voorbereiding gaat echter met horten en stoten, zoals opnieuw bleek op het WTA-toernooi van Straatsburg. OpgaveIn de achtste finales ontmoette Bertens de Letse Jelena Ostapenko. De eerste set ging soeverein naar Bertens (6-2), maar daarna begonnen de problemen voor de Nederlandse. Niet alleen ging de tweede set verloren (4-6); in de derde set moest Bertens bij een stand van 2-4 zelfs opgeven vanwege een enkelblessure. Roland Garros gaat op zondag 27 september van start, en het is te hopen dat Bertens op tijd fit is. Bekijk de samenvatting van Kiki Bertens - Jelena Ostapenko hierboven. Bekijk ook Zien: Simona Halep weigert deelname aan US Open vanwege coronavirus Bekijk deze video » Samenvatting Kiki Bertens - Polona Hercog (WTA-toernooi Rome) Bekijk deze video »
Tennis :
Samenvatting Kiki Bertens - Jelena Ostapenko (WTA-toernooi van Straatsburg)

Opgave
In de achtste finales ontmoette Bertens de Letse Jelena Ostapenko. De eerste set ging soeverein naar Bertens (6-2), maar daarna begonnen de problemen voor de Nederlandse. Niet alleen ging de tweede set verloren (4-6); in de derde set moest Bertens bij een stand van 2-4 zelfs opgeven vanwege een enkelblessure. Roland Garros gaat op zondag 27 september van start, en het is te hopen dat Bertens op tijd fit is.

Bekijk de samenvatting van Kiki Bertens - Jelena Ostapenko hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Kiki Bertens - Jelena Ostapenko (WTA-toernooi van Straatsburg) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen