Ab Osterhaus woedend op Famke Louise: "Dit kan écht niet" (video)

Ab Osterhaus woedend op Famke Louise: "Dit kan écht niet" (video)

Hoewel het aantal coronabesmettingen in Nederland in een ongekend tempo toeneemt, heeft een grote groep BN'ers doodleuk de actie #ikdoenietmeermee in het leven geroepen. Viroloog Ab Osterhaus is woedend en pakt Famke Louise in het bijzonder aan: "Dit kan écht niet."

Ab Osterhaus woedend op <em>Famke Louise</em>: &quot;Dit kan écht niet&quot; (video) Hoewel het aantal coronabesmettingen in Nederland in een ongekend tempo toeneemt, heeft een grote groep BN'ers doodleuk de actie #ikdoenietmeermee in het leven geroepen. Viroloog Ab Osterhaus is woedend en pakt Famke Louise in het bijzonder aan: "Dit kan écht niet." "Het ziet er slecht uit"Hoewel we nog niet in de penibele situatie van maart/april zitten, ziet het er volgens Osterhaus wel erg slecht uit - zeker in ogenschouw nemend dat het pas september is. We staan pas aan het begin van het griepseizoen en dus hebben we volgens Osterhaus "een groot probleem". Wanneer het gesprek op de actie van de BN'ers komt, is Osterhaus fel. "Ik heb daar geen goed woord voor over," aldus de viroloog. Bekijk het gesprek van De Telegraaf met Ab Osterhaus hierboven. Bekijk ook Famke Louise tegen Diederik Gommers: "Ik heb respect voor corona" (Jinek) Bekijk deze video » Jinek gemist? Famke Louise: ‘Ik heb geen schijt aan anderhalvemetersamenleving’ Bekijk deze video »
Nieuws :
Ab Osterhaus woedend op Famke Louise: "Dit kan écht niet" (video)

"Het ziet er slecht uit"
Hoewel we nog niet in de penibele situatie van maart/april zitten, ziet het er volgens Osterhaus wel erg slecht uit - zeker in ogenschouw nemend dat het pas september is. We staan pas aan het begin van het griepseizoen en dus hebben we volgens Osterhaus "een groot probleem". Wanneer het gesprek op de actie van de BN'ers komt, is Osterhaus fel. "Ik heb daar geen goed woord voor over," aldus de viroloog.

Bekijk het gesprek van De Telegraaf met Ab Osterhaus hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ab Osterhaus woedend op Famke Louise: "Dit kan écht niet" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen