Mark Rutte hard aangepakt in coronadebat: "U geeft iedereen de schuld!" (video)

Mark Rutte hard aangepakt in coronadebat: "U geeft iedereen de schuld!" (video)

Gisteren (dinsdag 22 september) werd er in de Tweede Kamer opnieuw stevig gedebatteerd over de kabinetsaanpak van het coronavirus. Daar kwam premier Mark Rutte er niet best uit. De oppositie ging vol in de aanval: Lodewijk Asscher vergeleek het met een debat op de Titanic en Lilian Marijnissen vond dat Rutte iedereen de schuld gaf, behalve het kabinet zelf. Kortom, de steun brokkelt af.

Bekijk de beelden van het coronadebat met Mark Rutte hieronder.

<em>Mark Rutte</em> hard aangepakt in coronadebat: &quot;U geeft iedereen de schuld!&quot; (video) Gisteren (dinsdag 22 september) werd er in de Tweede Kamer opnieuw stevig gedebatteerd over de kabinetsaanpak van het coronavirus. Daar kwam premier Mark Rutte er niet best uit. De oppositie ging vol in de aanval: Lodewijk Asscher vergeleek het met een debat op de Titanic en Lilian Marijnissen vond dat Rutte iedereen de schuld gaf, behalve het kabinet zelf. Kortom, de steun brokkelt af. Bekijk de beelden van het coronadebat met Mark Rutte hieronder. Bekijk ook Mark Rutte: "Voetbalsupporters moeten gewoon hun bek houden" (video) Bekijk deze video » Op1: Xander van der Wulp over Hugo de Jonge: "Niet vrolijk voor hem" Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mark Rutte hard aangepakt in coronadebat: "U geeft iedereen de schuld!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV