Bekijk trailer David Attenborough: A Life on Our Planet (4 oktober op Netflix)

Bekijk trailer David Attenborough: A Life on Our Planet (4 oktober op Netflix)

Sir David Attenborough is al tientallen jaren één van de bekendste natuurfilmers op aarde. De 94-jarige Brit weet nog altijd niet van ophouden; op 4 oktober verschijnt er zelfs een nieuwe film van hem op Netflix. In David Attenborough: A Life on Our Planet blikt de natuuronderzoeker terug op de bepalende momenten uit zijn leven en de schokkende veranderingen die hij heeft meegemaakt.

Bekijk de trailer van David Attenborough: A Life on Our Planet hieronder. De documentaire David Attenborough: A Life on Our Planet is vanaf 4 oktober exclusief te zien op Netflix.

Bekijk trailer <em>David Attenborough: A Life on Our Planet</em> (4 oktober op Netflix) Sir David Attenborough is al tientallen jaren één van de bekendste natuurfilmers op aarde. De 94-jarige Brit weet nog altijd niet van ophouden; op 4 oktober verschijnt er zelfs een nieuwe film van hem op Netflix. In David Attenborough: A Life on Our Planet blikt de natuuronderzoeker terug op de bepalende momenten uit zijn leven en de schokkende veranderingen die hij heeft meegemaakt. Bekijk de trailer van David Attenborough: A Life on Our Planet hieronder. De documentaire David Attenborough: A Life on Our Planet is vanaf 4 oktober exclusief te zien op Netflix. Bekijk ook Loretta Schrijver in M: "Soms moet ik huilen bij het inspreken van natuurdocu's" Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk trailer David Attenborough: A Life on Our Planet (4 oktober op Netflix)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer David Attenborough: A Life on Our Planet (4 oktober op Netflix) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen