Zien: heeft Sander Schimmelpenninck zijn opvolger bij de Quote gevonden?

Zien: heeft Sander Schimmelpenninck zijn opvolger bij de Quote gevonden?

Sander Schimmelpenninck kondigde onlangs, na zijn vertrek als presentator van Op1, ook aan dat hij stopt als hoofdredacteur van het blad Quote. Er is nog altijd niets bekend over een opvolger, en dus ging PowNed-reporter Mark Baanders (alias Slijptol) eens poolshoogte nemen. Is hij geen geschikte kandidaat om Schimmelpenninck op te volgen?

Bekijk de video van PowNed hieronder.

Zien: heeft <em>Sander Schimmelpenninck</em> zijn opvolger bij de <em>Quote</em> gevonden? Sander Schimmelpenninck kondigde onlangs, na zijn vertrek als presentator van Op1, ook aan dat hij stopt als hoofdredacteur van het blad Quote. Er is nog altijd niets bekend over een opvolger, en dus ging PowNed-reporter Mark Baanders (alias Slijptol) eens poolshoogte nemen. Is hij geen geschikte kandidaat om Schimmelpenninck op te volgen? Bekijk de video van PowNed hieronder. Bekijk ook Zien: Sander Schimmelpenninck vertelt over afscheid bij Op1 in eigen podcast Bekijk deze video » Albert Verlinde valt Sander Schimmelpenninck opnieuw aan: "Schreeuwlelijk" (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: heeft Sander Schimmelpenninck zijn opvolger bij de Quote gevonden?

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: heeft Sander Schimmelpenninck zijn opvolger bij de Quote gevonden? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen