Zien: Rebecca Gomperts trots op vermelding in TIME-lijst met invloedrijkste mensen

Zien: Rebecca Gomperts trots op vermelding in TIME-lijst met invloedrijkste mensen

De Nederlandse arts Rebecca Gomperts is een bijzondere eer ten deel gevallen: ze staat op de jaarlijkse lijst van het Amerikaanse tijdschrift TIME met de honderd invloedrijkste mensen ter wereld. Gomperts zet zich in om vrouwen een veilige abortus te bieden op plekken waar dat eerder niet mogelijk was. Tegenover het AD vertelt Gomperts dat ze trots is, maar dat ze de eer wel deelt met haar collega's.

Bekijk het gesprek met Rebecca Gomperts hieronder.

Zien: <em>Rebecca Gomperts</em> trots op vermelding in <em>TIME</em>-lijst met invloedrijkste mensen De Nederlandse arts Rebecca Gomperts is een bijzondere eer ten deel gevallen: ze staat op de jaarlijkse lijst van het Amerikaanse tijdschrift TIME met de honderd invloedrijkste mensen ter wereld. Gomperts zet zich in om vrouwen een veilige abortus te bieden op plekken waar dat eerder niet mogelijk was. Tegenover het AD vertelt Gomperts dat ze trots is, maar dat ze de eer wel deelt met haar collega's. Bekijk het gesprek met Rebecca Gomperts hieronder. Bekijk ook Thierry Baudet: "Niemand staat te juichen bij abortus" Bekijk deze video » NOS Stories: China dwingt Oeigoerse vrouwen om abortus te plegen Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Rebecca Gomperts trots op vermelding in TIME-lijst met invloedrijkste mensen

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Rebecca Gomperts trots op vermelding in TIME-lijst met invloedrijkste mensen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen