Zien: heeft Luis Suárez gefraudeerd met taaltoets bij transfer naar Juventus?

Zien: heeft Luis Suárez gefraudeerd met taaltoets bij transfer naar Juventus?

De Uruguayaanse topvoetballer Luis Suárez, die de overstap maakt van FC Barcelona naar Juventus, ligt onder vuur. Bij de Italiaanse taaltoets, waaraan hij moest voldoen om de transfer gereed te maken, maakte de spits geen enkele fout. Uit telefoongesprekken blijkt dat er is gesjoemeld met de toets, ook door Juventus. Wat is er precies aan de hand?

Bekijk de video over Luis Suárez hieronder.

Zien: heeft <em>Luis Suárez</em> gefraudeerd met taaltoets bij transfer naar Juventus? De Uruguayaanse topvoetballer Luis Suárez, die de overstap maakt van FC Barcelona naar Juventus, ligt onder vuur. Bij de Italiaanse taaltoets, waaraan hij moest voldoen om de transfer gereed te maken, maakte de spits geen enkele fout. Uit telefoongesprekken blijkt dat er is gesjoemeld met de toets, ook door Juventus. Wat is er precies aan de hand? Bekijk de video over Luis Suárez hieronder. Bekijk ook Video: Luis Suárez van FC Barcelona naar Juventus? Bekijk deze video » Samenvatting Juventus - Sampdoria (Serie A) Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: heeft Luis Suárez gefraudeerd met taaltoets bij transfer naar Juventus?

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: heeft Luis Suárez gefraudeerd met taaltoets bij transfer naar Juventus? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen