Zien: ontvoerde Insiya nog altijd in India, moeder ziet dochter mogelijk niet meer terug

Zien: ontvoerde Insiya nog altijd in India, moeder ziet dochter mogelijk niet meer terug

In 2016 werd de destijds 2-jarige Insiya door haar vader, Shehzad Hemani, ontvoerd naar India en sindsdien ontbreekt ieder spoor van het meisje. Het OM in Nederland eist negen jaar cel voor Hemani, maar het is de vraag of hij die ook uit zal dienen. Er is zelfs een kans dat de moeder van Insiya, die buitengewoon emotioneel was in de rechtszaal, haar dochtertje nooit meer ziet. Saskia Belleman vertelt over de zaak.

Bekijk de video van De Telegraaf over Insiya hieronder.

Zien: ontvoerde <em>Insiya</em> nog altijd in India, moeder ziet dochter mogelijk niet meer terug In 2016 werd de destijds 2-jarige Insiya door haar vader, Shehzad Hemani, ontvoerd naar India en sindsdien ontbreekt ieder spoor van het meisje. Het OM in Nederland eist negen jaar cel voor Hemani, maar het is de vraag of hij die ook uit zal dienen. Er is zelfs een kans dat de moeder van Insiya, die buitengewoon emotioneel was in de rechtszaal, haar dochtertje nooit meer ziet. Saskia Belleman vertelt over de zaak. Bekijk de video van De Telegraaf over Insiya hieronder. Bekijk ook John van den Heuvel over zaak-Insiya: 'Wat een marteling' Bekijk deze video » Pieter Omtzigt over schrijnende verhaal Insiya: "Veel harder en stelliger" (Op1) Bekijk deze video »
Misdaad :
Zien: ontvoerde Insiya nog altijd in India, moeder ziet dochter mogelijk niet meer terug

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: ontvoerde Insiya nog altijd in India, moeder ziet dochter mogelijk niet meer terug of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen