De 3 sterren camping gemist? Donnie zingt het ontroerende 'Papa Donnie'

De 3 sterren camping gemist? Donnie zingt het ontroerende 'Papa Donnie'

Nick, Simon en Kees kregen in de eerste aflevering van De 3 sterren camping bezoek van een mooi gezelschap: Monic Hendrickx, Suzan en Freek en de rappers Snelle en Donnie. De laatste zong het prachtige, humoristische en ook ontroerende nummer 'Papa Donnie', met medewerking van de anderen.

Bekijk het fragment uit De 3 sterren camping hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De 3 sterren camping terugkijken bij Gids.tv.

<em>De 3 sterren camping</em> gemist? Donnie zingt het ontroerende 'Papa Donnie' Nick, Simon en Kees kregen in de eerste aflevering van De 3 sterren camping bezoek van een mooi gezelschap: Monic Hendrickx, Suzan en Freek en de rappers Snelle en Donnie. De laatste zong het prachtige, humoristische en ook ontroerende nummer 'Papa Donnie', met medewerking van de anderen. Bekijk het fragment uit De 3 sterren camping hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De 3 sterren camping terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De 3 sterren camping gemist? Suzan & Freek en Snelle met 'De Overkant' (video) Bekijk deze video » De 3 sterren camping: Suzan & Freek zingen 'Als het avond is' (video) Bekijk deze video »
TV :
De 3 sterren camping gemist? Donnie zingt het ontroerende 'Papa Donnie'

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De 3 sterren camping gemist? Donnie zingt het ontroerende 'Papa Donnie' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen