Video: landing luchtballon in Nijkerk gaat mis, buren schieten te hulp

Video: landing luchtballon in Nijkerk gaat mis, buren schieten te hulp

Een luchtballonvaart is voor veel mensen een onvergetelijke ervaring. In Nijkerk waren het de mensen op de grond die iets bijzonders meemaakten: de landing van een luchtballon ging daar mis, waardoor buurtbewoners te hulp moesten schieten om de luchtballon in de goede richting te drijven.

Bekijk de beelden van de luchtballon hieronder.

Video: landing <em>luchtballon</em> in Nijkerk gaat mis, buren schieten te hulp Een luchtballonvaart is voor veel mensen een onvergetelijke ervaring. In Nijkerk waren het de mensen op de grond die iets bijzonders meemaakten: de landing van een luchtballon ging daar mis, waardoor buurtbewoners te hulp moesten schieten om de luchtballon in de goede richting te drijven. Bekijk de beelden van de luchtballon hieronder. Bekijk ook NOS Stories: luchtballonnen landden op kruispunt, meer en woonwijk Bekijk deze video » NOS Stories: Wouter (17) is jongste ballonvaarder van Nederland (video) Bekijk deze video »
Viral :
Video: landing luchtballon in Nijkerk gaat mis, buren schieten te hulp

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: landing luchtballon in Nijkerk gaat mis, buren schieten te hulp of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen