Tijd voor MAX: Corrie van Brenk (50Plus) noemt beleid van kabinet "zorgelijk"

Tijd voor MAX: Corrie van Brenk (50Plus) noemt beleid van kabinet "zorgelijk"

Het aantal coronabesmettingen in Nederland loopt in razend tempo op en dus maakt ook Corrie van Brenk, sinds een paar maanden de nieuwe lijsttrekker van 50Plus, zich zorgen. Sterker nog: ze vindt het hele kabinetsbeleid "zorgelijk". "We zitten al een half jaar in deze ellende en er is nog steeds onvoldoende testcapaciteit."

Bekijk het fragment uit Tijd voor MAX hieronder. Je kunt alle uitzendingen van Tijd voor MAX terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tijd voor MAX</em>: Corrie van Brenk (50Plus) noemt beleid van kabinet &quot;zorgelijk&quot; Het aantal coronabesmettingen in Nederland loopt in razend tempo op en dus maakt ook Corrie van Brenk, sinds een paar maanden de nieuwe lijsttrekker van 50Plus, zich zorgen. Sterker nog: ze vindt het hele kabinetsbeleid "zorgelijk". "We zitten al een half jaar in deze ellende en er is nog steeds onvoldoende testcapaciteit." Bekijk het fragment uit Tijd voor MAX hieronder. Je kunt alle uitzendingen van Tijd voor MAX terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen slacht 50Plus-fractieleider Corrie van Brenk: "Da's een teringwijf" Bekijk deze video » Op1: Geert Dales en Van Brenk begraven strijdbijl: ‘50Plus krijgt nieuw bestuur’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Tijd voor MAX: Corrie van Brenk (50Plus) noemt beleid van kabinet "zorgelijk"

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tijd voor MAX: Corrie van Brenk (50Plus) noemt beleid van kabinet "zorgelijk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen