Video: Bibian Mentel durft haar toekomst niet ver vooruit te plannen

Video: Bibian Mentel durft haar toekomst niet ver vooruit te plannen

Tegenover Shownieuws vertelt Bibian Mentel hoe het nu met haar gaat. Ze zegt dat ze haar toekomst niet te ver vooruit durft te plannen, maar dat ze onlangs weer relatief goed nieuws heeft gehad: de uitzaaiingen van de kanker in haar lichaam groeien relatief langzaam, waardoor ze weer drie maanden weg mag blijven van de dokter.

Bekijk het gesprek met Bibian Mentel hieronder.

Video: <em>Bibian Mentel</em> durft haar toekomst niet ver vooruit te plannen Tegenover Shownieuws vertelt Bibian Mentel hoe het nu met haar gaat. Ze zegt dat ze haar toekomst niet te ver vooruit durft te plannen, maar dat ze onlangs weer relatief goed nieuws heeft gehad: de uitzaaiingen van de kanker in haar lichaam groeien relatief langzaam, waardoor ze weer drie maanden weg mag blijven van de dokter. Bekijk het gesprek met Bibian Mentel hieronder. Bekijk ook Video: Bibian Mentel blijft positief: ''Ik ben een blij mens'' Bekijk deze video » Snowboardster Bibian Mentel loopt weer: 'Het gaat boven verwachting goed!' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Bibian Mentel durft haar toekomst niet ver vooruit te plannenPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Bibian Mentel durft haar toekomst niet ver vooruit te plannen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen