Jan Roos en Dennis Schouten over klap van Famke Louise: "IQ is niet heel hoog"

Jan Roos en Dennis Schouten over klap van Famke Louise: "IQ is niet heel hoog"

Dennis Schouten besloot dinsdag (22 september) eens poolshoogte te nemen bij Famke Louise naar aanleiding van de actie #ikdoenietmeermee. De zangeres was daar niet van gediend; ze sloeg zelfs de microfoon uit de handen van Schouten. "Het IQ is niet heel hoog," aldus Jan Roos.

Jan Roos en Dennis Schouten over klap van <em>Famke Louise</em>: &quot;IQ is niet heel hoog&quot; Dennis Schouten besloot dinsdag (22 september) eens poolshoogte te nemen bij Famke Louise naar aanleiding van de actie #ikdoenietmeermee. De zangeres was daar niet van gediend; ze sloeg zelfs de microfoon uit de handen van Schouten. "Het IQ is niet heel hoog," aldus Jan Roos. EencelligenIn de aflevering van Roddelpraat is ook Roos van de partij om zijn mening te geven. Hij vindt zelfs dat Famke Louise bij de "eencelligen" in onze samenleving hoort. Roos en Schouten vinden het heel bijzonder dat Famke Louise eerst meedeed aan een campagne van het RIVM, om jongeren goed voor te lichten over de maatregelen, en dat ze nu 180 graden is gedraaid. Bekijk de aflevering van Roddelpraat met Jan Roos en Dennis Schouten hierboven. Bekijk ook Famke Louise tegen Diederik Gommers: "Ik heb respect voor corona" (Jinek) Bekijk deze video » Jinek gemist? Famke Louise: ‘Ik heb geen schijt aan anderhalvemetersamenleving’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Jan Roos en Dennis Schouten over klap van Famke Louise: "IQ is niet heel hoog"

Eencelligen
In de aflevering van Roddelpraat is ook Roos van de partij om zijn mening te geven. Hij vindt zelfs dat Famke Louise bij de "eencelligen" in onze samenleving hoort. Roos en Schouten vinden het heel bijzonder dat Famke Louise eerst meedeed aan een campagne van het RIVM, om jongeren goed voor te lichten over de maatregelen, en dat ze nu 180 graden is gedraaid.

Bekijk de aflevering van Roddelpraat met Jan Roos en Dennis Schouten hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jan Roos en Dennis Schouten over klap van Famke Louise: "IQ is niet heel hoog" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen