Famke Louise krijgt steun van jongeren: "Corona is gewoon bullshit, weet je" (video)

Famke Louise krijgt steun van jongeren: "Corona is gewoon bullshit, weet je" (video)

De actie #ikdoenietmeermee van Famke Louise en co lijkt nu al zijn vruchten af te werken. Telegraaf-verslaggever Jeroen Holtrop ging de straat op en trof daar onder meer een jongen die het volgende zei: "Ik vind dat ze gelijk heeft. Corona is gewoon bullshit, weet je."

<em>Famke Louise</em> krijgt steun van jongeren: &quot;Corona is gewoon bullshit, weet je&quot; (video) De actie #ikdoenietmeermee van Famke Louise en co lijkt nu al zijn vruchten af te werken. Telegraaf-verslaggever Jeroen Holtrop ging de straat op en trof daar onder meer een jongen die het volgende zei: "Ik vind dat ze gelijk heeft. Corona is gewoon bullshit, weet je." Hilarisch interviewDe jongen legt uit waarom hij dat vindt, en hoe meer hij zegt, hoe hilarischer (of schrijnender) het interview wordt. "Mensen gaan toch ook door kanker dood? Ik ken genoeg mensen, die zijn dood door andere ziektes. Griep gaan ook veel mensen dood aan." Toch zijn er ook jongeren die zich tegen de actie van Famke Louise en de andere influencers keren; ze vinden dat ze "niet zo stoer" moet doen. Bekijk de reportage van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Famke Louise tegen Diederik Gommers: "Ik heb respect voor corona" (Jinek) Bekijk deze video » Jinek gemist? Famke Louise: ‘Ik heb geen schijt aan anderhalvemetersamenleving’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Famke Louise krijgt steun van jongeren: "Corona is gewoon bullshit, weet je" (video)

Hilarisch interview
De jongen legt uit waarom hij dat vindt, en hoe meer hij zegt, hoe hilarischer (of schrijnender) het interview wordt. "Mensen gaan toch ook door kanker dood? Ik ken genoeg mensen, die zijn dood door andere ziektes. Griep gaan ook veel mensen dood aan." Toch zijn er ook jongeren die zich tegen de actie van Famke Louise en de andere influencers keren; ze vinden dat ze "niet zo stoer" moet doen.

Bekijk de reportage van De Telegraaf hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Famke Louise krijgt steun van jongeren: "Corona is gewoon bullshit, weet je" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen