Interview Danny Makkelie: "Ik wil me kwalificeren voor het EK in 2021"

Interview Danny Makkelie: "Ik wil me kwalificeren voor het EK in 2021"

Voetbalscheidsrechter Danny Makkelie had een mooie zomer achter de rug, waarin hij de Europa League-finale tussen Sevilla en Internazionale mocht fluiten. Makkelie hoopt echter dat het daar niet bij blijft. Hij gaat er dit seizoen alles aan doen om zich te "kwalificeren" voor het EK van 2021. Ook scheidsrechters moeten namelijk laten zien dat ze bij de besten horen om hiervoor in aanmerking te komen.

Bekijk het interview met Danny Makkelie hieronder.

Interview <em>Danny Makkelie</em>: &quot;Ik wil me kwalificeren voor het EK in 2021&quot; Voetbalscheidsrechter Danny Makkelie had een mooie zomer achter de rug, waarin hij de Europa League-finale tussen Sevilla en Internazionale mocht fluiten. Makkelie hoopt echter dat het daar niet bij blijft. Hij gaat er dit seizoen alles aan doen om zich te "kwalificeren" voor het EK van 2021. Ook scheidsrechters moeten namelijk laten zien dat ze bij de besten horen om hiervoor in aanmerking te komen. Bekijk het interview met Danny Makkelie hieronder. Bekijk ook Samenvatting Sevilla - Internazionale (finale Europa League) Bekijk deze video » Jinek gemist? Danny Makkelie apetrots op fluiten Europa League-finale Bekijk deze video »
Voetbal :
Interview Danny Makkelie: "Ik wil me kwalificeren voor het EK in 2021"

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Interview Danny Makkelie: "Ik wil me kwalificeren voor het EK in 2021" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen