Zien: Raymond van Barneveld onthult in interview dat hij comeback maakt

Zien: Raymond van Barneveld onthult in interview dat hij comeback maakt

Het afscheid van vijfvoudig wereldkampioen Raymond van Barneveld als profdarter was ontzettend zuur: in de eerste ronde van het WK van 2020 vloog hij er al uit. Negen maanden later kondigt hij aan een comeback te maken. "Ik mis het verschrikkelijk," aldus Barney.

Zien: <em>Raymond van Barneveld</em> onthult in interview dat hij comeback maakt Het afscheid van vijfvoudig wereldkampioen Raymond van Barneveld als profdarter was ontzettend zuur: in de eerste ronde van het WK van 2020 vloog hij er al uit. Negen maanden later kondigt hij aan een comeback te maken. "Ik mis het verschrikkelijk," aldus Barney. Veel gezeikDe laatste twee jaar van zijn carrière heeft Van Barneveld vooral op privégebied "veel gezeik" gehad, waardoor hij naar eigen zeggen niet zichzelf. Inmiddels heeft de dartslegende alles weer op een rijtje: een leuke vriendin en een fijn leven, maar toch mist er iets. En daarom heeft hij besloten om de pijlen weer op te pakken. "Het heeft niks met geld te maken," verzekert Van Barneveld. Bekijk het interview van RTL 7 Darts met Raymond van Barneveld hierboven. Bekijk ook Zien: Michael van Gerwen wast zingend de auto van fans: "I want to break free" Bekijk deze video » Zien: Komt Raymond van Barneveld terug in het darten? (video) Bekijk deze video »
Darts :
Zien: Raymond van Barneveld onthult in interview dat hij comeback maakt

Veel gezeik
De laatste twee jaar van zijn carrière heeft Van Barneveld vooral op privégebied "veel gezeik" gehad, waardoor hij naar eigen zeggen niet zichzelf. Inmiddels heeft de dartslegende alles weer op een rijtje: een leuke vriendin en een fijn leven, maar toch mist er iets. En daarom heeft hij besloten om de pijlen weer op te pakken. "Het heeft niks met geld te maken," verzekert Van Barneveld.

Bekijk het interview van RTL 7 Darts met Raymond van Barneveld hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Raymond van Barneveld onthult in interview dat hij comeback maakt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen