Famke Louise afgeslacht door Rob Goossens: "Het was extreem pijnlijk" (video)

Famke Louise afgeslacht door Rob Goossens: "Het was extreem pijnlijk" (video)

Ook in RTL Boulevard werd de actie #ikdoenietmeermee en het optreden van Famke Louise in Jinek uitgebreid besproken. Mediadeskundige Rob Goossens was tot de tanden toe bewapend gekomen: "Ze heeft geen goeie beurt gemaakt. Het was extreem pijnlijk."

<em>Famke Louise</em> afgeslacht door Rob Goossens: &quot;Het was extreem pijnlijk&quot; (video) Ook in RTL Boulevard werd de actie #ikdoenietmeermee en het optreden van Famke Louise in Jinek uitgebreid besproken. Mediadeskundige Rob Goossens was tot de tanden toe bewapend gekomen: "Ze heeft geen goeie beurt gemaakt. Het was extreem pijnlijk." RoekeloosVolgens Goossens was het "roekeloos" van Famke Louise om zonder enige voorbereiding aan een tafel te gaan zitten met mensen die zich al maandenlang op hoog niveau hebben verdiept in de materie omtrent het coronavirus. De mediadeskundige is van mening dat Famke Louise "een warverhaal" ophing bij Jinek. Op sommige momenten vond hij haar optreden zelfs "stuitend". Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Famke Louise in Jinek: ‘Hashtag #ikdoenietmeermee was nodig, anders zat ik hier niet’ Bekijk deze video » Jinek gemist? Famke Louise: ‘Ik heb geen schijt aan anderhalvemetersamenleving’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Famke Louise afgeslacht door Rob Goossens: "Het was extreem pijnlijk" (video)

Roekeloos
Volgens Goossens was het "roekeloos" van Famke Louise om zonder enige voorbereiding aan een tafel te gaan zitten met mensen die zich al maandenlang op hoog niveau hebben verdiept in de materie omtrent het coronavirus. De mediadeskundige is van mening dat Famke Louise "een warverhaal" ophing bij Jinek. Op sommige momenten vond hij haar optreden zelfs "stuitend".

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Famke Louise afgeslacht door Rob Goossens: "Het was extreem pijnlijk" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen