Gaat de dochter van Sven Kramer voor schaatsen of hockey? (video)

Gaat de dochter van Sven Kramer voor schaatsen of hockey? (video)

Sven Kramer is nu nog druk met de voorbereidingen voor de Olympische Winterspelen, maar heeft hiernaast nog een lopend project. De schaatser heeft de Sven Kramer Academy opgericht, waarbij hij kinderen wilt laten kennismaken met schaatsen. Fatima Moreiro de Melo vraagt hem over zijn wensen qua sport voor zijn dochter. Liever papa of mama achterna? Schaatsen of hockey? Hij hoopt op beide, maar ze mag het zelf kiezen.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Gaat de dochter van <em>Sven Kramer</em> voor schaatsen of hockey? (video) Sven Kramer is nu nog druk met de voorbereidingen voor de Olympische Winterspelen, maar heeft hiernaast nog een lopend project. De schaatser heeft de Sven Kramer Academy opgericht, waarbij hij kinderen wilt laten kennismaken met schaatsen. Fatima Moreiro de Melo vraagt hem over zijn wensen qua sport voor zijn dochter. Liever papa of mama achterna? Schaatsen of hockey? Hij hoopt op beide, maar ze mag het zelf kiezen. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook De Vooravond gemist? Sven Kramer over het stoppen met schaatsen Bekijk deze video »
TV :
Gaat de dochter van Sven Kramer voor schaatsen of hockey? (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gaat de dochter van Sven Kramer voor schaatsen of hockey? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen