De Vooravond gemist? Jeroen Stekelenburg heeft vertrouwen in Frank de Boer

De Vooravond gemist? Jeroen Stekelenburg heeft vertrouwen in Frank de Boer

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? Jeroen Stekelenburg heeft vertrouwen in <em>Frank de Boer</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. NOS Studio Sport-verslaggever Jeroen Stekelenburg schoof op woensdag aan in De Vooravond om het te hebben over de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal: Frank de Boer. Na zijn successen bij Ajax heeft De Boer het niet goed meer gedaan, maar Stekelenburg denkt dat de coach hier misschien wel sterker van is geworden. Er is dus vertrouwen in de nieuwe bondscoach. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Veronica Inside gemist? Johan Derksen over Frank de Boer (video) Bekijk deze video » Wim Kieft vindt keuze KNVB voor Frank de Boer als bondscoach ‘een zwaktebod’ (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond gemist? Jeroen Stekelenburg heeft vertrouwen in Frank de Boer

NOS Studio Sport-verslaggever Jeroen Stekelenburg schoof op woensdag aan in De Vooravond om het te hebben over de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal: Frank de Boer. Na zijn successen bij Ajax heeft De Boer het niet goed meer gedaan, maar Stekelenburg denkt dat de coach hier misschien wel sterker van is geworden. Er is dus vertrouwen in de nieuwe bondscoach.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Jeroen Stekelenburg heeft vertrouwen in Frank de Boer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen