Pia Dijkstra in De Vooravond: "Eigenlijk ben ik nog te jong om te stoppen"

Pia Dijkstra in De Vooravond: "Eigenlijk ben ik nog te jong om te stoppen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Pia Dijkstra in <em>De Vooravond</em>: &quot;Eigenlijk ben ik nog te jong om te stoppen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. D66-politica Pia Dijkstra werd bekend door haar vasthoudendheid in medische vraagstukken, zoals de donorwet en het recht op euthanasie. Na de komende verkiezingen verdwijnt ze uit de Tweede Kamer. Een moeilijk besluit, zo zegt ze zelf - hoewel ze in 2017 ook al twijfelde over stoppen. "Toen dacht ik: ik ben te jong. Eigenlijk ben ik dat nog steeds," aldus Dijkstra. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Omstreden wet 'voltooid leven' eindelijk ingediend door D66 Bekijk deze video »
Talkshow :
Pia Dijkstra in De Vooravond: "Eigenlijk ben ik nog te jong om te stoppen"

D66-politica Pia Dijkstra werd bekend door haar vasthoudendheid in medische vraagstukken, zoals de donorwet en het recht op euthanasie. Na de komende verkiezingen verdwijnt ze uit de Tweede Kamer. Een moeilijk besluit, zo zegt ze zelf - hoewel ze in 2017 ook al twijfelde over stoppen. "Toen dacht ik: ik ben te jong. Eigenlijk ben ik dat nog steeds," aldus Dijkstra.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Pia Dijkstra in De Vooravond: "Eigenlijk ben ik nog te jong om te stoppen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen