De Vooravond: 16-jarige Eline motiveerde Pia Dijkstra bij strijd voor donorwet

De Vooravond: 16-jarige Eline motiveerde Pia Dijkstra bij strijd voor donorwet

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond</em>: 16-jarige Eline motiveerde <em>Pia Dijkstra</em> bij strijd voor donorwet Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Pia Dijkstra, die na de komende verkiezingen afscheid neemt van de Tweede Kamer, zal de invoering van de donorwet wellicht beschouwen als haar finest hour. In een vorig leven was ze presentatrice van programma's als Vinger aan de pols, en daar motiveerde het verhaal van de zestienjarige Eline - die niet veel later overleed - haar enorm om te strijden voor de wet. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Omstreden wet 'voltooid leven' eindelijk ingediend door D66 Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond: 16-jarige Eline motiveerde Pia Dijkstra bij strijd voor donorwet

Pia Dijkstra, die na de komende verkiezingen afscheid neemt van de Tweede Kamer, zal de invoering van de donorwet wellicht beschouwen als haar finest hour. In een vorig leven was ze presentatrice van programma's als Vinger aan de pols, en daar motiveerde het verhaal van de zestienjarige Eline - die niet veel later overleed - haar enorm om te strijden voor de wet.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond: 16-jarige Eline motiveerde Pia Dijkstra bij strijd voor donorwet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen