Shockvloggers Youness Ouaali en 0Fux gooien met explosieven in Zaandam (video)

Shockvloggers Youness Ouaali en 0Fux gooien met explosieven in Zaandam (video)

Zogenaamde 'shockvloggers' terroriseren een woonwijk in Zaandam. Er is een ruzie gaande tussen twee vloggers, namelijk Youness Ouaali en 0Fux, die wel heel ver gaan. Ze postten regelmatig video's waarin ze de ruzie vloggen, inclusief scheldpartijen en bloedende gezichten. Inmiddels is de situaite zodanig geëscaleert dat er explosieven zijn ontploft voor de deur van de moeder van 0Fux. De ramen van de woning zijn volledig uit elkaar gesprongen.

Bekijk de video van PowNed hieronder.

<em>Shockvloggers Youness Ouaali en 0Fux</em> gooien met explosieven in Zaandam (video) Zogenaamde 'shockvloggers' terroriseren een woonwijk in Zaandam. Er is een ruzie gaande tussen twee vloggers, namelijk Youness Ouaali en 0Fux, die wel heel ver gaan. Ze postten regelmatig video's waarin ze de ruzie vloggen, inclusief scheldpartijen en bloedende gezichten. Inmiddels is de situaite zodanig geëscaleert dat er explosieven zijn ontploft voor de deur van de moeder van 0Fux. De ramen van de woning zijn volledig uit elkaar gesprongen. Bekijk de video van PowNed hieronder. Bekijk ook Zien: bewoners Assendelft maken zich zorgen om veiligheid na steekpartij Bekijk deze video »
Entertainment :
Shockvloggers Youness Ouaali en 0Fux gooien met explosieven in Zaandam (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Shockvloggers Youness Ouaali en 0Fux gooien met explosieven in Zaandam (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen