De Vooravond gemist? Soufiane Touzani trots op Rotterdamse roots

De Vooravond gemist? Soufiane Touzani trots op Rotterdamse roots

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? Soufiane Touzani trots op Rotterdamse roots Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Straatvoetballer Soufiane Touzani is een wereldster en komt zelfs over de vloer bij Cristiano Ronaldo, maar in zijn hart blijft hij een echte Rotterdammer. Waar hij ook is, Touzani vertelt altijd vol trots over zijn roots. Zijn vader kwam als gastarbeider uit Marokko en ging in een 'Nederlandse' wijk wonen, waar Touzani opgroeide met tante Bep en ome Jan. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Terugkijken: afscheidsinterview Hakim Ziyech met Touzani in Johan Cruijff Arena Bekijk deze video » Soufiane Touzani leert Eredivisie-spelers trucs binnen een minuut (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond gemist? Soufiane Touzani trots op Rotterdamse roots

Straatvoetballer Soufiane Touzani is een wereldster en komt zelfs over de vloer bij Cristiano Ronaldo, maar in zijn hart blijft hij een echte Rotterdammer. Waar hij ook is, Touzani vertelt altijd vol trots over zijn roots. Zijn vader kwam als gastarbeider uit Marokko en ging in een 'Nederlandse' wijk wonen, waar Touzani opgroeide met tante Bep en ome Jan.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Soufiane Touzani trots op Rotterdamse roots of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen