Marcel van Roosmalen: "Na Famke Louise snak ik naar mensen als Frank de Boer" (video)

Marcel van Roosmalen: "Na Famke Louise snak ik naar mensen als Frank de Boer" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>Marcel van Roosmalen</em>: &quot;Na Famke Louise snak ik naar mensen als Frank de Boer&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. De aanstelling van Frank de Boer als nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal kan op weinig enthousiasme van Marcel van Roosmalen rekenen. "Gewoner dan Frank de Boer kan niet." Maar dan komt er een venijnig staartje: "Gewoon is niet bijzonder. Zeker niet op televisie. Maar na gisteren, met Famke Louise en Tim Douwsma, snak ik naar meer mensen als Frank de Boer." Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Famke Louise in Jinek: ‘Hashtag #ikdoenietmeermee was nodig, anders zat ik hier niet’ Bekijk deze video » Jinek gemist? Famke Louise: ‘Ik heb geen schijt aan anderhalvemetersamenleving’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Marcel van Roosmalen: "Na Famke Louise snak ik naar mensen als Frank de Boer" (video)

De aanstelling van Frank de Boer als nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal kan op weinig enthousiasme van Marcel van Roosmalen rekenen. "Gewoner dan Frank de Boer kan niet." Maar dan komt er een venijnig staartje: "Gewoon is niet bijzonder. Zeker niet op televisie. Maar na gisteren, met Famke Louise en Tim Douwsma, snak ik naar meer mensen als Frank de Boer."

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marcel van Roosmalen: "Na Famke Louise snak ik naar mensen als Frank de Boer" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen