Lee Towers treedt op in De Vooravond met 'Ik mis de stad van toen'

Lee Towers treedt op in De Vooravond met 'Ik mis de stad van toen'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Lee Towers treedt op in <em>De Vooravond</em> met 'Ik mis de stad van toen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. In De Vooravond praatten enkele bekende Rotterdammers woensdag over hun grote liefde voor de tweede stad van Nederland. De uitzending werd op toepasselijke wijze afgesloten door ras-Rotterdammer Lee Towers, die het lied 'Ik mis de stad van toen' van Gerard Cox zong. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lee Towers beleeft coronacrisis vanuit Curaçao: "Positief blijven denken Bekijk deze video » Lee Towers openhartig over coronatijd: "Ik zat soms te huilen voor de tv" (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Lee Towers treedt op in De Vooravond met 'Ik mis de stad van toen'

In De Vooravond praatten enkele bekende Rotterdammers woensdag over hun grote liefde voor de tweede stad van Nederland. De uitzending werd op toepasselijke wijze afgesloten door ras-Rotterdammer Lee Towers, die het lied 'Ik mis de stad van toen' van Gerard Cox zong.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lee Towers treedt op in De Vooravond met 'Ik mis de stad van toen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen