René van der Gijp over aanstelling Frank de Boer: "Slapeloze nachten van het lachen" (video)

René van der Gijp over aanstelling Frank de Boer: "Slapeloze nachten van het lachen" (video)

"Frank de Boer was de meest veilige keuze die ze konden maken bij de KNVB," aldus Wim Kieft tijdens de UEFA Champions League uitzending. René van der Gijp is het hier totaal niet mee eens. "Er is toch geen land in de wereld, waar je drie keer achter elkaar ontslagen wordt, waar de mensen van het lachen niet meer in slaap komen en als klap op de vuurpijl, als cadeautje wordt je bondscoach. Waar slaat dat op?!" Wim Kieft reageert hierop: "De KNVB dacht waarschijnlijk: hier krijgen we geen problemen mee, het is een keurige man."

Bekijk de video van SBS hieronder.

René van der Gijp over aanstelling Frank de Boer: "Slapeloze nachten van het lachen" (video) "Frank de Boer was de meest veilige keuze die ze konden maken bij de KNVB," aldus Wim Kieft tijdens de UEFA Champions League uitzending. René van der Gijp is het hier totaal niet mee eens. "Er is toch geen land in de wereld, waar je drie keer achter elkaar ontslagen wordt, waar de mensen van het lachen niet meer in slaap komen en als klap op de vuurpijl, als cadeautje wordt je bondscoach. Waar slaat dat op?!" Wim Kieft reageert hierop: "De KNVB dacht waarschijnlijk: hier krijgen we geen problemen mee, het is een keurige man." Bekijk de video van SBS hieronder. Bekijk ook Wim Kieft over Jinek optreden Famke Louise: "Je moet de juiste mensen aan het woord laten" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
René van der Gijp over aanstelling Frank de Boer: "Slapeloze nachten van het lachen" (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp over aanstelling Frank de Boer: "Slapeloze nachten van het lachen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen