Republikeins Genootschap wil macht koning inperken door rechtszaak (video)

Republikeins Genootschap wil macht koning inperken door rechtszaak (video)

Het Republikeins Genootschap is van mening dat koning Willem-Alexander teveel macht heeft in Nederland. Om deze reden zijn ze naar de rechtbank gestapt vandaag (23 september) om een rechtszaak te starten. Ze willen de rol van de koning beperken. Inmiddels is er 11.000 euro opgehaald en er is zo'n 20.000 euro nodig om de zaak te bekostigen.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

<em>Republikeins Genootschap</em> wil macht koning inperken door rechtszaak (video) Het Republikeins Genootschap is van mening dat koning Willem-Alexander teveel macht heeft in Nederland. Om deze reden zijn ze naar de rechtbank gestapt vandaag (23 september) om een rechtszaak te starten. Ze willen de rol van de koning beperken. Inmiddels is er 11.000 euro opgehaald en er is zo'n 20.000 euro nodig om de zaak te bekostigen. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Veronica Inside zet Koning Willem-Alexander te kakken: "Is dit LuckyTV?!" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Republikeins Genootschap wil macht koning inperken door rechtszaak (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Republikeins Genootschap wil macht koning inperken door rechtszaak (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen