Amerikaanse agent betrokken bij dood Breonna Taylor is veroordeeld (video)

Amerikaanse agent betrokken bij dood Breonna Taylor is veroordeeld (video)

Drie agenten in burger vielen in maart 2020 een huis binnen op zoek naar drugs. Breonna Taylor en haar vriend waren beide thuis. Haar vriend schoot op de agenten omdat hij dacht dat het inbrekers waren, waardoor er een wederzijdse schietpartij ontstond. Breonna Taylor overleefde deze inval niet en een van de agenten werd vandaag veroordeeld. De agent zou de buren van de gedode Breonna Taylor moedwillig in gevaar hebben gebracht, aldus de aanklager. De twee collega's worden niet vervolgd, melden Amerikaanse media.

Bekijk de video van het AD hieronder.

Amerikaanse agent betrokken bij <em>dood Breonna Taylor</em> is veroordeeld (video) Drie agenten in burger vielen in maart 2020 een huis binnen op zoek naar drugs. Breonna Taylor en haar vriend waren beide thuis. Haar vriend schoot op de agenten omdat hij dacht dat het inbrekers waren, waardoor er een wederzijdse schietpartij ontstond. Breonna Taylor overleefde deze inval niet en een van de agenten werd vandaag veroordeeld. De agent zou de buren van de gedode Breonna Taylor moedwillig in gevaar hebben gebracht, aldus de aanklager. De twee collega's worden niet vervolgd, melden Amerikaanse media. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Zien: fatale arrestatie Daniel Prude zorgt voor protesten in Rochester Bekijk deze video »
Nieuws :
Amerikaanse agent betrokken bij dood Breonna Taylor is veroordeeld (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Amerikaanse agent betrokken bij dood Breonna Taylor is veroordeeld (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen