Heftig: explosie bij woning in Amstelveen zorgt voor veel schade (video)

Heftig: explosie bij woning in Amstelveen zorgt voor veel schade (video)

Bij een woning aan de Nicolaas Beetslaan in Amstelveen heeft woensdagavond (23 september) een explosie plaatsgevonden. Dat meldt de politie rond 21.00 uur 's avonds. Wat de explosie veroorzaakt heeft is nog niet duidelijk en er zijn geen gewonden gevallen. Het pand is flink beschadigd, maar er was geen brand. De recherche en EOD zijn een onderzoek gestart.

Bekijk de video van het AD hieronder.

Heftig: explosie bij <em>woning in Amstelveen</em> zorgt voor veel schade (video) Bij een woning aan de Nicolaas Beetslaan in Amstelveen heeft woensdagavond (23 september) een explosie plaatsgevonden. Dat meldt de politie rond 21.00 uur 's avonds. Wat de explosie veroorzaakt heeft is nog niet duidelijk en er zijn geen gewonden gevallen. Het pand is flink beschadigd, maar er was geen brand. De recherche en EOD zijn een onderzoek gestart. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Ruiten uit woningen geblazen door grote explosie in Delft: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftig: explosie bij woning in Amstelveen zorgt voor veel schade (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heftig: explosie bij woning in Amstelveen zorgt voor veel schade (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen