Op1 gemist? Hanneke Schuitemaker: "Coronavaccinproductie is een enorme organisatie"

Op1 gemist? Hanneke Schuitemaker: "Coronavaccinproductie is een enorme organisatie"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op woensdag 23 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 23 september terugkijken.

Vice President van Janssen Vaccins Hanneke Schuitenmaker schoof aan bij Op1 om te praten over een coronavaccin. Hier vertelt ze over het enorme process van het productieproces van een vaccin en wat de verwachting is qua beschikbaarheid.

<em>Op1 gemist?</em> Hanneke Schuitemaker: &quot;Coronavaccinproductie is een enorme organisatie&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op woensdag 23 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 23 september terugkijken. Vice President van Janssen Vaccins Hanneke Schuitenmaker schoof aan bij Op1 om te praten over een coronavaccin. Hier vertelt ze over het enorme process van het productieproces van een vaccin en wat de verwachting is qua beschikbaarheid. Bekijk het hele gesprek met Hanneke Schuitenmaker hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Hanneke Schuitemaker: "Coronavaccinproductie is een enorme organisatie"

Bekijk het hele gesprek met Hanneke Schuitenmaker hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Hanneke Schuitemaker: "Coronavaccinproductie is een enorme organisatie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier