Famke Louise staat niet meer achter #ikdoenietmeermee (video)

Famke Louise staat niet meer achter #ikdoenietmeermee (video)

Meerdere BN-ers die in eerste instantie de #ikdoenietmeermee-video plaatsten op Instagram, hebben deze inmiddels alweer verwijderd. Zo ook Famke Louise, die na haar optreden in Jinek gisteravond (22 september) flink heeft nagedacht over de boodschap. Ze staat hier inmiddels niet meer achter en geeft op Instagram aan om een stapje terug te nemen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

<em>Famke Louise</em> staat niet meer achter #ikdoenietmeermee (video) Meerdere BN-ers die in eerste instantie de #ikdoenietmeermee-video plaatsten op Instagram, hebben deze inmiddels alweer verwijderd. Zo ook Famke Louise, die na haar optreden in Jinek gisteravond (22 september) flink heeft nagedacht over de boodschap. Ze staat hier inmiddels niet meer achter en geeft op Instagram aan om een stapje terug te nemen. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Famke Louise afgeslacht door Rob Goossens: "Het was extreem pijnlijk" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Famke Louise staat niet meer achter #ikdoenietmeermee (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Famke Louise staat niet meer achter #ikdoenietmeermee (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen