Op1 gemist? IC-verpleegkundige Nico Garstman: "Kunnen we dit wel aan?"

Op1 gemist? IC-verpleegkundige Nico Garstman: "Kunnen we dit wel aan?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op woensdag 23 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 23 september terugkijken.

IC-verpleegkundige Nico Garstman en zijn collega's zien ontzettend op tegen de tweede coronagolf. Veel collega's vragen zich ook af of ze het überhaupt aankunnen. "De gedachte dat je weer in zo'n pak moet. We weten zeker dat we een noodrooster krijgen, met maar 2 uurtjes pauze. Je kunt dan niet anders dan er volledig voor gaan, en dat is ook onze mentaliteit."

<em>Op1 gemist?</em> IC-verpleegkundige Nico Garstman: &quot;Kunnen we dit wel aan?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op woensdag 23 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 23 september terugkijken. IC-verpleegkundige Nico Garstman en zijn collega's zien ontzettend op tegen de tweede coronagolf. Veel collega's vragen zich ook af of ze het überhaupt aankunnen. "De gedachte dat je weer in zo'n pak moet. We weten zeker dat we een noodrooster krijgen, met maar 2 uurtjes pauze. Je kunt dan niet anders dan er volledig voor gaan, en dat is ook onze mentaliteit." Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? IC-verpleegkundige Nico Garstman: "Kunnen we dit wel aan?"

Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? IC-verpleegkundige Nico Garstman: "Kunnen we dit wel aan?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen