Op1 gemist? Julian Hooikaas zat woest voor de televisie: "Waar ligt je hart?"

Op1 gemist? Julian Hooikaas zat woest voor de televisie: "Waar ligt je hart?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op woensdag 23 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 23 september terugkijken.

Verzorgende Julian Hooikaas maakt zich boos om de BN’ers die ‘niet meer meedoen’: ‘Ik heb woest voor de tv gezeten.’ Het liefst zou hij willen dat deze mensen eens mee konden lopen op de IC's, zodat ze dit soort uitspraken niet meer zouden doen. André Hazes geeft aan dat hij niet meegedaan heeft en baalt dat alle mensen uit de entertainment industrie nu over één kam geschoren worden.

<em>Op1 gemist?</em> Julian Hooikaas zat woest voor de televisie: &quot;Waar ligt je hart?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op woensdag 23 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 23 september terugkijken. Verzorgende Julian Hooikaas maakt zich boos om de BN’ers die ‘niet meer meedoen’: ‘Ik heb woest voor de tv gezeten.’ Het liefst zou hij willen dat deze mensen eens mee konden lopen op de IC's, zodat ze dit soort uitspraken niet meer zouden doen. André Hazes geeft aan dat hij niet meegedaan heeft en baalt dat alle mensen uit de entertainment industrie nu over één kam geschoren worden. Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Julian Hooikaas zat woest voor de televisie: "Waar ligt je hart?"

Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Julian Hooikaas zat woest voor de televisie: "Waar ligt je hart?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen