Op1 gemist? Michiel van Erp over serie Ischa Meijer: "Ik wil mijn eigen gang gaan"

Op1 gemist? Michiel van Erp over serie Ischa Meijer: "Ik wil mijn eigen gang gaan"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op woensdag 23 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 23 september terugkijken.

De serie over Ischa Meijer die Michiel van Erp maakte is gebaseerd op het boek I.M. van Connie Palmen. Michiel van Erp heeft het aan Connie laten zien en ze had direct al veel vertrouwen. Hij vertelt in Op1 dat hij er wakker van gelegen heeft om het aan haar te laten zien. Tegelijkertijd wil hij dat zij er niet teveel tussen gaat zitten, want hij wil zijn eigen gang gaan wanneer het op acteurs en regie aankomt.

<em>Op1 gemist?</em> Michiel van Erp over serie Ischa Meijer: &quot;Ik wil mijn eigen gang gaan&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op woensdag 23 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 23 september terugkijken. De serie over Ischa Meijer die Michiel van Erp maakte is gebaseerd op het boek I.M. van Connie Palmen. Michiel van Erp heeft het aan Connie laten zien en ze had direct al veel vertrouwen. Hij vertelt in Op1 dat hij er wakker van gelegen heeft om het aan haar te laten zien. Tegelijkertijd wil hij dat zij er niet teveel tussen gaat zitten, want hij wil zijn eigen gang gaan wanneer het op acteurs en regie aankomt. Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Michiel van Erp over serie Ischa Meijer: "Ik wil mijn eigen gang gaan"

Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Michiel van Erp over serie Ischa Meijer: "Ik wil mijn eigen gang gaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen