Op1 gemist? Carrie voor het blok gezet: "Zeg je dit nou echt op televisie?!"

Op1 gemist? Carrie voor het blok gezet: "Zeg je dit nou echt op televisie?!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op woensdag 23 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 23 september terugkijken.

Carrie ten Napel wordt flink voor het blok gezet, wanneer collega-presentator Charles Groenhuijsen een geheim verklapt. Carrie zou gezegd hebben dat ze haar dochtertje graag zou zien trouwen met de zoon van André Hazes. Charles vertelt dit tijdens de live uitzending aan André, die dit een fantastisch idee vindt.

<em>Op1 gemist?</em> Carrie voor het blok gezet: &quot;Zeg je dit nou echt op televisie?!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op woensdag 23 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 23 september terugkijken. Carrie ten Napel wordt flink voor het blok gezet, wanneer collega-presentator Charles Groenhuijsen een geheim verklapt. Carrie zou gezegd hebben dat ze haar dochtertje graag zou zien trouwen met de zoon van André Hazes. Charles vertelt dit tijdens de live uitzending aan André, die dit een fantastisch idee vindt. Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Carrie voor het blok gezet: "Zeg je dit nou echt op televisie?!"

Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Carrie voor het blok gezet: "Zeg je dit nou echt op televisie?!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen