Klimaatklok geïnstalleerd op Times Square: "Klimaat heeft een deadline"(video)

Klimaatklok geïnstalleerd op Times Square: "Klimaat heeft een deadline"(video)

In New York is een klimaatklok geïnstalleerd op Times Square. Dit initatief is genomen om men ervan bewust te maken dat het klimaat een deadline heeft en er actie ondernomen moet worden. Door de vele branden en stijgende hitte aan beide kusten van Amerika wordt er nu aandacht gevraagd. Er staat 7 jaar, 103 dagen, 15 uur en 40 minuten op de klok. Deze klok zag getoond worden tot het einde van Klimaatweek, 27 september.

Bekijk de video van NowThis hieronder.

<em>Klimaatklok geïnstalleerd</em> op Times Square: &quot;Klimaat heeft een deadline&quot;(video) In New York is een klimaatklok geïnstalleerd op Times Square. Dit initatief is genomen om men ervan bewust te maken dat het klimaat een deadline heeft en er actie ondernomen moet worden. Door de vele branden en stijgende hitte aan beide kusten van Amerika wordt er nu aandacht gevraagd. Er staat 7 jaar, 103 dagen, 15 uur en 40 minuten op de klok. Deze klok zag getoond worden tot het einde van Klimaatweek, 27 september. Bekijk de video van NowThis hieronder. Bekijk ook Bekijk hier de bizarre beelden van lege Times Square in New York Bekijk deze video »
Nieuws :
Klimaatklok geïnstalleerd op Times Square: "Klimaat heeft een deadline"(video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Klimaatklok geïnstalleerd op Times Square: "Klimaat heeft een deadline"(video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen