Klem seizoen 3 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Klem seizoen 3 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Klem seizoen 3 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start het derde en laatste seizoen van de drama- en thrillerserie Klem. De afleveringen zijn elke donderdag rond 21:35 uur te zien op NPO 1. StrohalmNadat Hugo Warmond ontslagen is bij de Belastingdienst, biedt de FIOD hem een deal aan die niet zonder risico's is. Toch besluit hij deze laatste strohalm te grijpen. CriminaliteitHierdoor raakt zijn leven onbedoeld opnieuw gevaarlijk verstrengeld met dat van Marius Milner en zijn vrouw Kitty van Mook, die een nieuw leven willen beginnen en door moedwil en misverstand weer in de criminaliteit belanden. KLEM seizoen 3 vanaf 24 september te zien bij NPO 1: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Georgina Verbaan: "Klem-film zou leuk zijn" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Vanavond start het derde en laatste seizoen van de drama- en thrillerserie Klem. De afleveringen zijn elke donderdag rond 21:35 uur te zien op NPO 1.

Strohalm
Nadat Hugo Warmond ontslagen is bij de Belastingdienst, biedt de FIOD hem een deal aan die niet zonder risico's is. Toch besluit hij deze laatste strohalm te grijpen.

Criminaliteit
Hierdoor raakt zijn leven onbedoeld opnieuw gevaarlijk verstrengeld met dat van Marius Milner en zijn vrouw Kitty van Mook, die een nieuw leven willen beginnen en door moedwil en misverstand weer in de criminaliteit belanden.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Klem seizoen 3 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen