Jinek gemist? Jesse Klaver blijft bij kritiek: ‘Mark Rutte geeft fout niet toe’

Jinek gemist? Jesse Klaver blijft bij kritiek: ‘Mark Rutte geeft fout niet toe’

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 23 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

GroenLinks-leider Jesse Klaver heeft felle kritiek geuit op Mark Rutte en Hugo de Jonge in het Kamerdebat van gisteren. Het gaat om het gebruik van mondkapjes van zorgpersoneel in verpleeghuizen. In het voorjaar was er geen medische noodzaak werd gezegd, maar nu wordt getwijfeld of deze beslissing op basis van schaarste van mondkapjes is genomen.

Klaver wil leren van fouten
Klaver sprak Hugo de Jonge aan en is blij dat hij de fout heeft toegegeven. Maar Mark Rutte deed dit niet. “Als je je fout niet toegeeft kun je het ook niet verbeteren, daarom was ik zo stellig”, reageert Klaver bij Jinek.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Jesse Klaver blijft bij kritiek: ‘Mark Rutte geeft fout niet toe’ Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 23 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. GroenLinks-leider Jesse Klaver heeft felle kritiek geuit op Mark Rutte en Hugo de Jonge in het Kamerdebat van gisteren. Het gaat om het gebruik van mondkapjes van zorgpersoneel in verpleeghuizen. In het voorjaar was er geen medische noodzaak werd gezegd, maar nu wordt getwijfeld of deze beslissing op basis van schaarste van mondkapjes is genomen. Bekijk ook Mark Rutte hard aangepakt in coronadebat: "U geeft iedereen de schuld!" (video) Bekijk deze video » Klaver wil leren van foutenKlaver sprak Hugo de Jonge aan en is blij dat hij de fout heeft toegegeven. Maar Mark Rutte deed dit niet. “Als je je fout niet toegeeft kun je het ook niet verbeteren, daarom was ik zo stellig”, reageert Klaver bij Jinek. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Jesse Klaver blijft bij kritiek: ‘Mark Rutte geeft fout niet toe’

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Jesse Klaver blijft bij kritiek: ‘Mark Rutte geeft fout niet toe’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen