Demonstrant vlucht met taxi weg van knokploeg Loekasjenko: bekijk de beelden

Demonstrant vlucht met taxi weg van knokploeg Loekasjenko: bekijk de beelden

Een demonstrant is dankzij een nietsvermoedende taxichauffeur in Minsk ontsnapt aan een knokpartij. De jongen werd achternagezeten door een knokploeg van de Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko, die keihard optreedt na protesten en rellen als gevolg van een omstreden verkiezingsuitslag. De demonstrant springt in een taxi, die direct wegscheurt.

Bekijk de AD-video van de vluchtende demonstrant in Mink hieronder.

Demonstrant vlucht met taxi weg van <em>knokploeg Loekasjenko</em>: bekijk de beelden Een demonstrant is dankzij een nietsvermoedende taxichauffeur in Minsk ontsnapt aan een knokpartij. De jongen werd achternagezeten door een knokploeg van de Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko, die keihard optreedt na protesten en rellen als gevolg van een omstreden verkiezingsuitslag. De demonstrant springt in een taxi, die direct wegscheurt. Bekijk de AD-video van de vluchtende demonstrant in Mink hieronder. President Loekasjenko waarschuwt Rusland: "Als ik ga, gaat Poetin ook" (video) Bekijk deze video » Zien: opnieuw massale protesten in Belarus (video) Bekijk deze video »
Buitenland :
Demonstrant vlucht met taxi weg van knokploeg Loekasjenko: bekijk de beelden

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Demonstrant vlucht met taxi weg van knokploeg Loekasjenko: bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen