Jinek gemist? Evi Hanssen werkte zichzelf kapot: ‘Om leegte op te vullen’

Jinek gemist? Evi Hanssen werkte zichzelf kapot: ‘Om leegte op te vullen’

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 23 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Evi Hanssen is erg ambitieus, zelfs zo erg dat ze zichzelf totaal heeft overwerkt. "Om een leegte op te vullen." De presentatrice ging zo ver dat ze steeds zieker werd en op een gegeven moment totaal was uitgeschakeld. Dit schrijft Evi in haar boek en ze vertelt hierover aan tafel bij Jinek.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Evi Hanssen werkte zichzelf kapot: ‘Om leegte op te vullen’ Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 23 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws: Evi Hanssen duikt in de duistere en extreme wereld van internet Bekijk deze video » Evi Hanssen is erg ambitieus, zelfs zo erg dat ze zichzelf totaal heeft overwerkt. "Om een leegte op te vullen." De presentatrice ging zo ver dat ze steeds zieker werd en op een gegeven moment totaal was uitgeschakeld. Dit schrijft Evi in haar boek en ze vertelt hierover aan tafel bij Jinek. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Evi Hanssen werkte zichzelf kapot: ‘Om leegte op te vullen’

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Evi Hanssen werkte zichzelf kapot: ‘Om leegte op te vullen’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen