Kijk LIVE: Debat Tweede Kamer over derde steunpakket in coronacrisis voor bedrijven

Kijk LIVE: Debat Tweede Kamer over derde steunpakket in coronacrisis voor bedrijven

Kijk LIVE: <em>Debat Tweede Kamer</em> over derde steunpakket in coronacrisis voor bedrijven Volg het debat in de Tweede Kamer over het nieuwe steunpakket in de coronacrisis via de LIVESTREAM hierboven. Vandaag gaat de Tweede Kamer in debat over het derde steunpakket voor bedrijven en werknemers. Deze financiële middelen worden door het Kabinet ingezet om de economie te redden en om ondernemers en werknemers de coronacrisis door te helpen. Kabinet trekt 11 miljard euro uit voor steunPvdA-leider Lodewijk Asscher nam als eerste het woord. Het pakket aan steunmaatregelen werd eerder al gepresenteerd. Zo was al bekend dat dit iets soberder is dan vorige steunpakketten, maar dat er wel 11 miljard euro wordt geïnvesteerd. Dit derde steunpakket gaat 1 oktober al in. Het debat in de Tweede Kamer over het derde steunpakket wordt donderdag 24 september gehouden vanaf ongeveer 10.15 uur. Kijk LIVE naar dit debat in de video hierboven. Op1 gemist? Jesse Klaver wil crisisinkomen: "Anders wordt de armoede veel te groot" Bekijk deze video » Op1: Eric Wiebes en Wouter Koolmees grappen over hun appgroepje: 'It's the economy, stupid' Bekijk deze video » Op1 gemist? Minister Wouter Koolmees vertelt over de 1 miljard voor 'omscholing' Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: Debat Tweede Kamer over derde steunpakket in coronacrisis voor bedrijven

Volg het debat in de Tweede Kamer over het nieuwe steunpakket in de coronacrisis via de LIVESTREAM hierboven.

Vandaag gaat de Tweede Kamer in debat over het derde steunpakket voor bedrijven en werknemers. Deze financiële middelen worden door het Kabinet ingezet om de economie te redden en om ondernemers en werknemers de coronacrisis door te helpen.

Kabinet trekt 11 miljard euro uit voor steun
PvdA-leider Lodewijk Asscher nam als eerste het woord. Het pakket aan steunmaatregelen werd eerder al gepresenteerd. Zo was al bekend dat dit iets soberder is dan vorige steunpakketten, maar dat er wel 11 miljard euro wordt geïnvesteerd. Dit derde steunpakket gaat 1 oktober al in.

Het debat in de Tweede Kamer over het derde steunpakket wordt donderdag 24 september gehouden vanaf ongeveer 10.15 uur. Kijk LIVE naar dit debat in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: Debat Tweede Kamer over derde steunpakket in coronacrisis voor bedrijven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen